De Brug Kringloop stopt tijdelijk inname goederen

Winkel blijft open. Om veiligheidredenen is De Brug Kringloop helaas genoodzaakt
om de inname van goederen tijdelijk te sluiten. Het is vanaf maandag 26 oktober dus niet meer mogelijk om spullen af te geven. Deze maatregel is in ieder geval voor de komende 2 weken. Afhankelijk van o.a. de maatregelen die de landelijke overheid nog neemt, zullen we besluiten over eventuele verlenging.

Nu het aantal Corona besmettingen toeneemt, zijn enkele kringloopbedrijven in de regio Katwijk gesloten of nemen geen goederen meer aan. Dat heeft geleid tot een te grote hoeveelheid goederen die dagelijks bij De Brug Kringloop worden afgegeven.

Onze medewerkers moeten veilig kunnen werken en dat kunnen we met de huidige toeloop helaas niet meer garanderen. Daarom zijn we genoodzaakt deze tijdelijke maatregel in te voeren, hoe vervelend we dat ook vinden.

De winkel blijft gewoon open, maar wel met de bestaande beperkingen van een maximum aantal klanten.

Het ophalen van goederen gaat wel door.  Alle geplande afspraken worden nagekomen en het is ook nog steeds mogelijk om een ophaalafspraak te maken. Er is wel sprake van een wachtlijst van ruim 3 weken.

We hopen op uw begrip voor deze maatregel. Voor meer informatie kunt u: bellen: 071 4085646, mailen: info@debrugkringloop.nl

website: www.debrugkringloop.nl